Fem Tips På Resmål

Det är inte alltid lätt att välja vart nästa resa ska gå någonstans och ibland behöver man lite inspiration helt enkelt. Här följer 5 tips på olika resmål som inte hör till de vanligare men som helt klart är värt ett besök.

Kenya

I det här landet gömmer sig alltifrån kritvita sandstränder, kristallklart vatten, fantastiska korallrev till ett vilt djurliv där man får se våra mest älskade djur. Lejon, Elefanter, Noshörningar, Vattenbuffel, Geparder och många fler djurarter. I Kenya finns där en rad olika nationalparker man kan besöka. Vill man åka på en spännande sol och badsemester ska man definitivt åka till Mombasakusten och bo på ett av hotellen i Diani beach eller Malindi beach. Du får en oförglömlig resa som inte behöver kosta mycket mer än en vanlig charter till Spanien eller Grekland.

Burma

Ett land i Asien som länge har varit stängt och nästan isolerat som mer och mer öppnar upp för turister, möt en spännande kultur eller njut på någon av de fantastiska stränderna som landet har att erbjuda.Flygbiljetten kan kosta en del, men prisnivån i landet är väldigt låg.

Bratislava

Slovakiens huvudstad som inte särskilt många tänker på som ett resmål, den passar perfekt för en weekendresa och bjuder i princip på allt man kan önska.

Budapest

Inte särskilt oväntad, men vilken pärla! Här hittar du alltifrån goda viner och maträtter, fantastisk arkitektur, mysiga café, billig shopping med senaste modet i något av stadens stora shoppingcenter. Flera sevärdheter och kanske något som staden allra mest är känd för: Spa och återigen spa, den här staden har blivit utsett till Europas spahuvudstad och i Budapest finns där flest termalbad i hela världen.Billigt att flyga dit och billigt att bo på lyxhotell, svenska kronan är värd 30 gånger mer än ungerska forint.

La Paz

Besök La Paz i Bolivia som ligger 3600 meter över havet, en av världens högst belägda städer! Bara det är en upplevelse i sig.Åk mountainbike på dödens vägen, vandra i bergen eller testa på Urban Rush..Inget för dig som vill ha sol, men utmärkt för någon som vill ha ett äventyr!