Kontor och lokaler för ditt företag

Med rätt lokal kan man komma långt. Företag som satsar målmedvetet och strävar efter stabil tillväxt på lång sikt, behöver alltid rätt typ av lokaler för att lyckas. Vad som är rätt typ av lokaler varierar mer än man kan tro, och att anlita ett fastighetsbolag som ser skillnad på kunder och kunder är viktigt för att man verkligen ska hitta rätt kontorslokaler till sitt företag. Något som också är viktigt är att företaget vet vilka behov man har och vilka prioriteringar som behöver göras för att man verkligen ska hitta hem med de nya lokalerna.

Ska man välja läge eller bra ytor?

När man letar efter nya kontor finns det många saker att ta hänsyn till, som till exempel vilket läge den nya fastigheten har samt hur själva lokalerna är utformade. Börja planera tidigt för den lokal eller kontor ni är ute efter, oftast så kommer man snabbt fram till vilken som fungerar och vilken som inte passar för sitt syfte. Det kan också kännas som att man måste välja antingen läge eller utformning när man letar efter nya kontorslokaler, och även om detta stämmer i någon mån, så behöver det inte vara så svartvitt. I Göteborg finns flera stadsdelar som växer och befinner sig i en tillväxtfas. Dessa behöver inte nödvändigtvis ligga i stadens mest centrala delar, en stadsdel som Hisingen ligger till exempel på nära avstånd till centrum, samtidigt som priserna ofta är lite lägre och stadsdelen, som är Sveriges fjärde största ö och tar upp nära hälften av Göteborgs totala yta, på senare år fått en dynamisk inramning och hyser flera lokaler för välkända företag.

lokaler för företag

Eklandia erbjuder kontorslokaler i hela Göteborg

Eklandia är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag och är framförallt inriktade på kommersiella fastigheter i Göteborg. De flesta fastigheter som Eklandia äger ligger i Göteborgs kommun, men även lokaler i utkanten av Göteborg finns bland deras breda utbud av kontor, butikslokaler, och stora lokaler för fabriker och industrier. Hitta lediga lokaler genom att använda sökfunktionen på deras hemsida!