Spelautomater på nätet

Idag finns det ett enormt utbud av spelautomater online. Att veta vilken man ska välja kan vara riktigt svårt. Fundera ett tag på vad du egentligen vill ha ut av spelandet. Kanske vill du bara fördriva tiden lite och inte spela bort några pengar? På nätet finns det en mängd gratis spelautomater som du kan spela bara för nöjes skull. Ta exempelvis en titt på olika spelautomat sajter. Här hittar du en mängd roliga och färgsprakande spel att välja mellan.

tiki-wonders-slot

Tiki Wonders är exempelvis utformat utifrån ett läckert tropik-tema. Här finns alltifrån delfiner, paraplydrinkar och sköldpaddor på hjulen.

Wild witches

Gillar du fantasy och skumma figurer bör du däremot välja spelautomaten Wild witches. Här trängs häxor, grodor och underliga buteljer med drycker på hjulen. För dig som är intresserad av voodoo så finns det också en snygg automat som heter Voodoo vibes.

Voodoo vibes

Att spela på spelautomater är vanligtvis väldigt enkelt. Men det finns några grundläggande termer som kan vara bra att kunna innan du sätter igång och spelar. Det är exempelvis vanligt att det finns en särskild symbol som det står scatter på. Om du får upp en eller flera scatter innebär det ofta att du får någon slags bonus eller gratis omgång (free spins).

Olika kombinationer av scatter resulterar i olika vinster. Ibland räcker det med att få upp en för att få utdelning. Men för större vinster behöver du ofta få tre scatter i rad. Ibland förekommer något som brukar kallas för ”wildsymboler”. Det är en symbol som kan ersätta nästan alla andra symboler. Om du får upp två stycken lika symboler och en wildsymbol innebär det med största sannolikhet att du får utdelning.

När man tänker sig en klassisk enarmad bandit så brukar man också se framför sig en enkel horisontell vinstrad med likadana symboler. Idag är det många spelautomer som har flera olika vinstrader eller vinstlinjer som det också heter. Det kan exempelvis vara ett specifikt sick-sack-mönster eller en diagonal rad. Så tänk på att du kan vinna även om du inte har fått alla symboler lika på en rad. Vissa spelautomater erbjuder också bonusrundor. Hur du ska erhålla dessa bonusrundor brukar variera mellan varje automat. Det kan vara värt att läsa spelinstruktionerna innan du sätter igång så du har koll på vad som krävs.

Det finns ett enormt utbud av spelautomater på nätet idag. Några väletablerade och säkra casinon som erbjuder spelautomater och bonusar kan hittas här.

Separator image Posted in Spel.